Sekiranya di soal tentang penyanyi rock kegemaran mereka, rata-rata warga Singapura akan menyebut nama Fuad Rahman. Ini kerana Fuad merupakan satu nama yang tidak asing lagi bagi penggemar rock di Singapura.

Walaupun terbit dari rancangan realiti Anugerah pada tahun 2003, Fuad pada asalnya tidak mahu berkecimpung dalam arena seni suara. Namun, atas dorongan serta berkat ibu yang Fuad turuti, beliau berjaya merangkul gelaran naib juara dalam rancangan itu. Sejak dari itu, nama Fuad mula dikenali warga Singapura.

Menjadi suatu fenomena pada ketika itu apabila lagu hits Fuad bersama Mira berjudul BILA RINDU bukan sahaja dimainkan di program Suria Cinta Suria FM di Malaysia malah turut diselitkan dalam album kompilasi Suria Cinta yang dilancarkan oleh DJ Lin pada tahun 2014.

Fuad Rahman kini muncul dengan single terbaharu berjudul ‘Patah’

Setelah sekian lama Fuad kini muncul semula dengan lagu baharu berjudul PATAH, sebuah lagu yang menepati citarasa beliau. Lagu ini juga mengorak langkah untuk beliau berkolaborasi dengan teman lama beliau, Yazri Malik, dari kumpulan Merah.

PATAH boleh didengarkan di semua pelantar penstriman digital bermula hari ini, manakala video lirik PATAH boleh ditonton di saluran YouTube Impact Music.

Fuad Rahman – Patah (Official Lyric Video)
77 thoughts on “Rezeki Fuad Rahman tidak pernah ‘Patah’”
  1. [url=https://zithromaxforsale.shop/#]zithromax online pharmacy canada[/url] buy zithromax no prescription

Leave a Reply

Your email address will not be published.