Setelah robohnya mahligai yang telah dibina bersama Aliff Adha selepas berkahwin pada 2015, pemilik nama Sharifah Sakinah memberitahu akan meneruskan hidupnya serta menumpukan perhatian sepenuhnya terhadap karier seni dan juga anaknya. Beliau ditemui ketika majlis pelancaran pengenalan dirinya sebagai duta rasmi WollyFitz di Taman Wahyu Kuala Lumpur.

Sharifah Sakinah


Perwatakan Sharifah Sakinah yang sentiasa cergas, berkeyakinan membuatkan pihak pengurusan WhollyFitz mengambil langkah proaktif melamar Sharifah Sakinah dengan mengikat perjanjian dan seterusnya melantik beliau sebagai duta rasmi WhollyFitz dan Whollyfitz Flush.

Menurut Sharifah Sakinah, beliau menerima lamaran untuk menyertai program 18 days challenge ini untuk menolong mereka menurunkan berat badan dengan menggunakan WhollyFitz dan Whollyfitz Flush. “kita akan guide mereka dengan cara yang betul dan tak nak jadi klise macam produk-produk yang kita makan dalam masa lima hari tiba-tiba kita kurus, sebab tu kita kena ada live betul-betul ada program dan boleh tengok di instagram WhollyFitz_HQ dan boleh tahu progress masing-masing” beliau berkata kepada wartawan.

Sharifah Sakinah bersama peserta program

“Kita dah nampak bahawa dia adalah salah seorang yang terbaik untuk menyertai program 18 days challenge” ujar pengarah urusan WhollyFitz Encik Razee Azree Mustafar.

Sharifah Sakinah bersama Razee ketika pelancaran duta rasmi produk

Disamping pengenalan duta, pihak pengurusan telah mengambil inisiatif dengan merasmikan program ’18 Days Challenge’ bagi mencabar pengguna-pengguna yang menghadapi masaalah berat badan untuk mencuba dan menjadi live testimonial agar dijadikan panduan serta memberi keyakinan kepada pengguna yang masih ragu-ragu dengan keberkesanan produk WhollyFitz ini.

Mereka yang berminat dengan produk WhollyFitz dan WhollyFitz Flush ini boleh mendapatkan melalui stokis-stokis seluruh negeri atau layari Instagram WhollyFitz_HQ, Facebook dan aplikasi Tik Tok.

#TebalTebalNakPergiMana #KitaHadapSampaiJadi #18thDaysChallenge

46 thoughts on “Sharifah Sakinah bantu turunkan berat badan”
  1. I’m impressed, I must say. Seldom do I encounter a blog that’s equally educative and interesting, and without
    a doubt, you’ve hit the nail on the head.

    The issue is something which not enough people are speaking intelligently about.
    I’m very happy I stumbled across this in my hunt for something regarding this.

Leave a Reply

Your email address will not be published.