December 5, 2023

Diatur oleh Nine XTraw, dan dianjurkan bersama oleh Skyline Entertainment, pentas sudah bersedia dan keghairahan semakin memuncak dengan pengumuman yang amat dinantikan oleh “Festival Muzik 9 Wave” mengenai senarai artis yang mengujakan serta butiran tiket untuk malam K-Pop yang tak terlupakan ini.

Dengan bangga memperkenalkan senarai artis bintang yang akan menyertainya, dengan kehadiran beberapa nama yang paling hangat dalam industri K-Pop.

Acara yang megemparkan ini dibarisi oleh kumpulan gadis sensasi (G)I-DLE, muzikus serba boleh Henry Lau, kehebatan EDM SHAUN, artis virtuoso tarian Hyoyeon dari SNSD, serta artis serba boleh vokal Xiumin dari EXO, dan Bobby dari iKON!

Senarai artis yang perkasa ini akan membawakan pentas di Surf Beach di Sunway Lagoon pada 11 November 2023, bermula jam 6:00 petang.

Jualan Tiket Konsert sangat laris sekarang ini! Siapa yang cepat, dia yang dapat! Segera beli sekarang!

Harga Tiket *Diskaun :

General Admission: RM 268

Zon Berdiri Parti: RM 488

Zon Berdiri Wave: RM 688

Zon Berdiri VIP: RM 1088

Zon Duduk VIP: RM 7688 dan RM 8688, boleh memuatkan sehingga 6 orang dengan tempat duduk dan F&B disertakan.

Harga Tiket Asal :

General Admission: RM 328

Zon Berdiri Parti: RM 588

Zon Berdiri Wave: RM 788

Zon Berdiri VIP: RM 1088

Zon Duduk VIP: RM 7888 dan RM 8888, boleh memuatkan sehingga 6 orang dengan tempat duduk dan F&B disertakan.

Tiket-tiket boleh didapati di www.9wavemusicfestival.com atau premier.ticketcharge.com.my

Untuk makluman bayaran process sebanyak RM 4 akan dikenakan untuk setiap tiket, serta bayaran transaksi sebanyak RM 10 untuk setiap transaksi. Setiap transaksi terhad kepada maksimum 10 tiket. Zon VIP Berdiri dan Zon VIP Duduk hanya jual di laman web rasmi.

Festival ini menjanjikan sebuah perayaan muzik dan budaya K-Pop yang mengasyikkan, menghimpunkan peminat dari seluruh Malaysia dan lebih jauh lagi.