May 21, 2024
Nabila Razali dilantik sebagai duta rasmi Bougas Beauty

PETALING JAYA – Bougas Beauty, sebuah jenama tempatan yang terkenal dengan produk-produk penjagaan kulit dan kecantikan telah memperkenalkan Nabila Razali sebagai duta rasmi terbaharu jenama itu. Bermula tahun 2017, dengan penamaan Elfira Loy sebagai duta pertama Bougas Beauty diikuti dengan Amira Othman, Wany Hasrita, Tasha Manshahar, dan Hanis Zalikha.

Menerusi Majlis ‘Bougas Raya Premiere: Product Launch and Ambassador Unveiling’ yang berlangsung di Glamhall Damansara, pelantikan personaliti industri muzik dan TV Malaysia itu adalah usaha untuk melancarkan wajah baharu barisan produk asas penjagaan kulit Bougas Beauty.

Menurut Nabila Razali, beliau berbangga dapat berkerjasama dengan Bougas Beauty disamping dapat memberi pengetahuan kepada pengguna tentang kebaikan produk tersebut.

“Alhamdulillah, saya dapat bersama pengasas produk Puan Erni kerana dia sangat baik, sewaktu melamar saya pun kita adakan pertemuan dan mesyuarat terlebih dahulu sebelum saya menyetujui untuk dilantik sebagai duta rasmi ini.” Kata Nabila.

Terkenal dengan enam produk asas penjagaan kulit (facial cleanser, face scrub, advanced serum, rejuvenating toner, hydrating sunscreen, all-day moisturizer), Bougas Beauty meneruskan momentum perniagaannya dengan mengembangkan lagi jaringan produk Bougas iaitu penambahan produk terbaharu – facial cleanser dengan formula yang berbeza.

“Bougas Beauty ini juga bukannya satu jenama yang baharu, ianya jenama yang sudah lama di pasaran dan menjadi bualan wanita-wanita di luar sana yang mempunyai masaalah kulit wajah dan ini menjadi satu jalan penyelesaian untuk mendapatkan kulit yang cantik serta kekal confident.” Jelas Nabila yang popular dengan lagu berjudul Raya Mana?

Pengasas dan pengarah Syarikat Bougas Beauty, Puan Erni berkata, pelantikan Nabila Razali amat bersesuaian kerana pesona ceria, unik dan berseri Nabila melambangkan wajah baharu barisan produk asas penjagaan kulit Bougas dengan pelbagai rona ceria yang baru dilancarkan 5 Mei lalu.

“Pembaharuan wajah produk asas Bougas mampu untuk memberi imej segar terhadap jenama Bougas selain dapat menarik minat pelanggan baharu dan mengekalkan perhatian pelanggan yang sedia ada”.

“Penyesuaian dengan trend semasa dan keperluan pelanggan Bougas juga amat dititikberatkan oleh kami. Semoga dengan pengambilan Nabila Razali sebagai duta jenama dapat membawa sinar baharu untuk Bougas Beauty terus melangkah maju.” Katanya.

Majlis Bougas Raya Premiere ini turut dihadiri oleh barisan selebriti terkenal tempatan seperti Bella Astillah, Sheryl Shazwanie, Izreen Azminda dan pempengaruh sosial media serta penjual semula sah Bougas Beauty.